Labrador Pup at Raj Kennel Patna

Where to buy dogs in Patna

Dog Sellers in Patna

  1. Happy Pet Shop, Ashiyana Digha Road, Patna
  2. Raj Pet Shop, Machhli Gali, Kadam Kuan Patna
  3. Just Dogs, Patliputra Colony, Patna
  4. Pet World, Macchuwa Toli, Patna
  5. Pet Planet, Mitra Compound, Boring Road, Patna

वैसे तो पटना में कुत्ते बेचने वाले कई हैं लेकिन विस्वसनीय डॉग विक्रेता काफी कम है। मैंने इस पोस्ट में पटना के कुछ विस्वसनीय कुत्ता विक्रेताओ का नाम लिखा है . यदि कोई नाम छूट गया हो तो comment section में मुझे बताएं। मैं उनका नाम जोड़ दूंगा

1. राज केनल , आशियाना नगर, पटना

2. राज पेट शॉप, मछली गली , कदम कुआं, पटना

3. अमरेंद्र कुमार, हाजीपुर , पटना

4.जस्ट डॉग्स, पाटलिपुत्र कॉलोनी, पटना

5. पेट वर्ल्ड, मछुवा टोली , पटना

6. पेट प्लेनेट , मित्रा कंपाउंड, बोरिंग रोड, पटना

फोन नंबर के लिए कमेंट बॉक्स में अपना मोबाइल नम्बर लिखे,नंबर दे दिया जाएगा।

Post Author: Dr Suranjan Sarkar

Dr Suranjan Sarkar is a small animal veterinarian, working in this field since 1996. His area of expertise includes emergency and critical care medicine. He writes a blog to share his experiences in areas of his interest such as veterinary, pets, gardening, occult, social media etc. He says” One can express all his feelings by writing only”.

Sort by:   newest | oldest
wpDiscuz